Pizza domáca (celozrnná s paradajkami a syrom) - Tajomstvo mojej kuchyne

Pizza domáca (celozrnná s paradajkami a syrom)

Maspoma

Vodu, soľ a vajce vymiešame do peny. Pridáme špaldovú múku, vymiesime cesto, vložíme ho do panvice, ktorú sme vymastili olejom a rozotrieme ho do strán po celom obvode panvice. Do druhej panvice dáme trochu olivového oleja a podusíme nakrájané paradajky a kapiu . Pridáme cesnak, bazalku, koriander, osolíme a redukujeme. Hotovú omáčku zmixujeme a dáme na cesto. Na vrch poukladáme na jemné plátky nakrájaný syr.
Rúru rozohrejeme na 250 stupňov a pečieme pizzu 10-15min. Pred servírovaním potrieme olivovým olejom s rozdrveným strúčikom cesnaku.

Maspoma

Šéfkuchár: Barbora Rakovská | Recept z epizódy: 26. 10. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu