Ingrediencie
- 320 g hladkej múky,
- 2 dl mlieka,
- 1 vajce,
- 1 PL masti,
- soľ
- Na plnku:
- 3 kg hlávkovej kapusty,
- soľ,
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kapustová štrúdľa diváčok Edity Farkašovej a Magdy Cibuľkovej
Do múky prilejeme mlieko, pridáme masť, štipku soli a vajce. Vypracujeme tuhšie cesto, ktoré prikryjeme teplým hrncom a necháme postáť. Kapustu nastrúhame na fliačiky, osolíme a podusíme na masti. Pridáme čierne korenie a necháme vychladnúť. Plnku dáme na vytiahnuté cesto, zrolujeme a pečieme na 180°C asi 25-30 minút.
Šéfkuchár: Edita Farkašová | Recept z epizódy: 25. 04. 2010
Ingrediencie
- 320 g hladkej múky,
- 2 dl mlieka,
- 1 vajce,
- 1 PL masti,
- soľ
- Na plnku:
- 3 kg hlávkovej kapusty,
- soľ,
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame