Ingrediencie
- 650 g hladkej múky,
- 350-400 ml vody,
- 1 bal. sušeného droždia Dr. Oetker,
- 1 cibuľa,
- 100 g prerastenej slaniny,
- 2 PL olivového oleja,
- 100 g čiernych olív,
- 100 g sušených paradajok,
- soľ,
- rasca
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kamilin chlieb
Slaninku nakrájame na kocky a spolu s nakrájanou cibuľou opečieme na oleji. Paradajky a olivy nakrájame na menšie kúsky. Do hlbšej misy dáme preosiatu múku so sušeným droždím, primiešame vychladnutú slaninku s cibuľou, olivy, paradajky, rascu a soľ. Po troške prilievame vodu a vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste 30-40 min. Potom vyformujeme bochník, uložíme ho do vymasteného pekáča a pečieme pri 200 stupňoch asi 35-40 min. Pred dopečením potrieme vodou. Do spodnej časti rúry môžeme dať nádobu s vodou.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 09. 02. 2013
Ingrediencie
- 650 g hladkej múky,
- 350-400 ml vody,
- 1 bal. sušeného droždia Dr. Oetker,
- 1 cibuľa,
- 100 g prerastenej slaniny,
- 2 PL olivového oleja,
- 100 g čiernych olív,
- 100 g sušených paradajok,
- soľ,
- rasca
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame