Ingrediencie
- 650 g hladkej múky,
- 170 g uvarených a nastrúhaných zemiakov,
- 1 kocka droždia,
- 250 ml teplej vody,
- 1 KL práškového cukru,
- 250 g koktailových paradajok,
- 2 strúčiky cesnaku,
- 100 g sušených paradajok v oleji,
- 100 g zelených olív,
- 3 PL olivového oleja,
- soľ,
- oregano
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Focaccia
Z kvasníc, trošky vody, cukru a trošky múky urobíme kvások. Do múky pridáme vodu, olivový olej, pretlačené zemiaky a kvások, osolíme. Cesto miešame v robote cca 15 minút dohladka. Potom vmiešame nakrájané olivy, sušené paradajky a na plátky nakrájaný cesnak. Necháme kysnúť na teplom mieste 2 hodiny. Plech vymastíme olivovým olejom a rozložíme naň cesto. Na vrch poukladáme rozpolené koktailové paradajky, posypeme soľou a oreganom. Ešte chvíľu necháme kysnúť. Pečieme pri 250 stupňoch prvých 5 minút, potom stiahneme na 200 stupňov a pečieme ešte 20 min.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 08. 03. 2015
Ingrediencie
- 650 g hladkej múky,
- 170 g uvarených a nastrúhaných zemiakov,
- 1 kocka droždia,
- 250 ml teplej vody,
- 1 KL práškového cukru,
- 250 g koktailových paradajok,
- 2 strúčiky cesnaku,
- 100 g sušených paradajok v oleji,
- 100 g zelených olív,
- 3 PL olivového oleja,
- soľ,
- oregano
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame