Ingrediencie
- na cesto:
- 125 ml vody
- 200 g hladkej múky
- 2 PL oleja
- 1 ČL soli
- 10 g droždia
- na vrch:
- 200 g cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 200 g Creme Fraiche
- 100 g slaninky na plátky
- 1 hľuzovka
- soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Flammenkuchen
Postup: Z vody, múky a oleja urobíme cesto. Necháme asi 30 minút v teple vykysnúť.
Cesto vyvaľkáme na tenkú placku, potrieme Creme Fraiche, posypeme na plátky nakrájanou cibuľou, na rezančeky nakrájanou slaninkou a cesnakom. Na vrch poukladáme na tenučké plátky nakrájanú hľuzovku, osolíme, okoreníme a dáme piecť do rozohriatej rúry (min. 250 °C) alebo na horúci gril na šamotovú platňu.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 16. 10. 2016
Ingrediencie
- na cesto:
- 125 ml vody
- 200 g hladkej múky
- 2 PL oleja
- 1 ČL soli
- 10 g droždia
- na vrch:
- 200 g cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 200 g Creme Fraiche
- 100 g slaninky na plátky
- 1 hľuzovka
- soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame