Ingrediencie
- 350 ml špaldovej múky,
- 100 ml ovsených vločiek,
- 150 ml olivového oleja,
- 150 ml vody,
- 100 ml tekvicových semienok,
- 100 ml slnečnicových semienok,
- 50 ml sezamu,
- 50 ml ľanových semienok,
- trošku bazalky a pažítky,
- 1 ČL soli
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Celozrnné krekry
Všetky ingrediencie zmiešame. Na plech dáme papier na pečenie, naň roztlačíme cesto, navrch priložíme druhý papier, cez ktorý cesto rozvaľkáme. Papier odstránime a nožom nakrájame cesto ešte pred pečením na štvorce. Pečieme cca 25 min pri 175 stupňoch. Uvedené množstvo je na 2 plechy.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 11. 01. 2015
Ingrediencie
- 350 ml špaldovej múky,
- 100 ml ovsených vločiek,
- 150 ml olivového oleja,
- 150 ml vody,
- 100 ml tekvicových semienok,
- 100 ml slnečnicových semienok,
- 50 ml sezamu,
- 50 ml ľanových semienok,
- trošku bazalky a pažítky,
- 1 ČL soli
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame