Ingrediencie
- 4 veľké broskyne (môžu byť aj z kompótu),
- 1 PL masla,
- 2 bielky,
- 2 PL cukru,
- 2 PL mandľových lupienkov
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zaviate broskyne
Broskyne prepolíme, osušíme, uložíme do zapekacej misky, ktorú sme vopred vymastili maslom a vložíme na cca 3 minúty do rúry zohriať. Zatiaľ ušľaháme tuhý sneh z bielkov a vmiešame doň cukor a mandľové lupienky. Sneh potom nanesieme na teplé broskyne a dáme ešte na cca 3 minúty zapiecť. Okamžite podávame.
Šéfkuchár: Peter Novotný | Recept z epizódy: 31. 12. 2012
Ingrediencie
- 4 veľké broskyne (môžu byť aj z kompótu),
- 1 PL masla,
- 2 bielky,
- 2 PL cukru,
- 2 PL mandľových lupienkov
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame