Vianočné perníkové muffiny - Tajomstvo mojej kuchyne

Vianočné perníkové muffiny

Maspoma

Postup cesto:  Hladkú múku a práškový cukor preosejeme do misky. Pridáme lekvár, vajíčka, olej, kakao, škoricu, a mlieko. Na záver prisypeme preosiaty prášok do perníka. Na plech poukladáme košíčky a naplníme ich cestom. Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia približne 30 minút.

Postup krém:  Do misky si dáme zmäknutý stužený tuk, práškový cukor, mlieko, citrónovú šťavu a nakoniec pridáme čokoládu rozpustenú v šľahačkovej smotane. Všetko spolu vyšľaháme na tuhý krém, ktorým potom zdobíme muffiny.

Muffiny s krémom potom zdobíme fondánom rôznej farby a farebnými cukrovými perličkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Katarína Tóthová | Recept z epizódy: 27. 11. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu