Ingrediencie
- 500g gaštanového pyré,
- 150 g detských piškót,
- 150 g čokolády,
- 75 g masla,
- 75 g smotany na šlahanie,
- 100 ml griotky,
- 100 ml rumu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Veľkonočné úliky
Na plnku dáme variť maslo so smotanou. Po prevretí nalejeme do čokolády a necháme rozpustit. Premiešame a necháme v chladničke dobre zatuhnúť, dochutíme griotkou. Gaštanové pyré premiešame s nastrúhanými piškótami a dochutíme rumom. Ručne natlačíme do formičiek. V strede si spravíme menšiu jamku, do ktorej cukrárskym vreckom nastriekame pripravenú plnku. Po naplnení vyberieme z formičiek a dozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Šéfkuchár: Michal Baniar | Recept z epizódy: 17. 03. 2013
Ingrediencie
- 500g gaštanového pyré,
- 150 g detských piškót,
- 150 g čokolády,
- 75 g masla,
- 75 g smotany na šlahanie,
- 100 ml griotky,
- 100 ml rumu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame