Ingrediencie
- 200 ml mlieka
- 200 ml smotany na šľahanie
- 5 plátkov želatíny
- ¼ - 1 šálka cukru (podľa chuti)
- 1 vanilkový struk
- na jahodovú omáčku:
- 450 g jahôd
- cukor podľa chuti
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Vanilková panna cotta s jahodovou omáčkou
Do stredne veľkého hrnca dáme mlieko, smotanu, semienka z vanilkového struku a cukor. Na veľmi miernom ohni varíme 15 minút. Želatínu rozpustíme vo vode podľa návodu. Vmiešame ju do mierne vychladnutej smotanovej zmesi, nalejeme do pohárov a necháme stuhnúť v chladničke minimálne 4 hodiny, najlepšie cez noc. Pred podávaním zmixujeme jahody s cukrom a vodou a pridáme k panna cotte.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 06. 09. 2015
Ingrediencie
- 200 ml mlieka
- 200 ml smotany na šľahanie
- 5 plátkov želatíny
- ¼ - 1 šálka cukru (podľa chuti)
- 1 vanilkový struk
- na jahodovú omáčku:
- 450 g jahôd
- cukor podľa chuti
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame