Tégliková bábovka - Tajomstvo mojej kuchyne

Tégliková bábovka

Maspoma

Postup: Do nádoby vysypeme 1 téglik kyslej smotany, práškového cukru, hladkej múky , mletých orechov a ½ téglika oleja a dobre premiešame. Ďalej pridáme vajíčka, bezfosfátový prášok do pečiva, vanilkový cukor, hrozienka a kakao. Znova premiešame. Bábovkovú formu vytrieme maslom, vysypeme strúhankou a vlejeme do nej cesto. Vložíme do rúry a pečieme pri teplote 140 stupňov Celzia cca 40 minút. Po upečení bábovku posypeme cukrom, dozdobíme malinami a lístkami mäty.

Maspoma

Šéfkuchár: Jana Majeská | Recept z epizódy: 09. 03. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu