Škoricové koláčiky - Tajomstvo mojej kuchyne

Škoricové koláčiky

Maspoma

Do preosiatej múky nasypeme všetky prísady a vymiesime cesto. Necháme odpočinúť najlepšie do druhého dňa. Cesto vyvaľkáme na tenko, vykrojíme kolieska a rovnaký počet hviezdičiek a kvetiniek. Poukladáme na plech s papierom na pečenie. Vložíme do rúry vyhriatej na 200°C a pečieme do zlatista. Po vychladnutí nanesieme na kolieska  lekvár a prilepíme hviezdičku, resp. kvetinku. Práškový cukor zmiešame s vanilkovým cukrom a trochou škorice. Bohato a rovnomerne posypeme hotové koláčiky.

Maspoma

Šéfkuchár: Ľubomír Bajaník | Recept z epizódy: 15. 12. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu