Ingrediencie
- 360 g hladkej múky
- 1 maslo
- 100 ml smotany na šľahanie
- 2 žĺtky
- štipka soli
- 1 prášok do pečiva
- 1 ČL cukru
- 2 PL rumu
- na posýpku:
- vanilkový a práškový cukor
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pečené fánky
Do misky dáme múku, pridáme žĺtky, nakrájané maslo, smotanu a soľ. Vypracujeme cesto, preložíme ho na dosku a vyvaľkáme na 2 – 3 mm. Nakrájame radielkom na ľubovoľné tvary a v strede nakrojíme. Plech vyložíme papierom na pečenie a pečieme pri 200 stupňoch asi 15 minút. Hotové fánky posypeme vanilkovým a práškovým cukrom.
Šéfkuchár: Martina Vargová | Recept z epizódy: 07. 02. 2016
Ingrediencie
- 360 g hladkej múky
- 1 maslo
- 100 ml smotany na šľahanie
- 2 žĺtky
- štipka soli
- 1 prášok do pečiva
- 1 ČL cukru
- 2 PL rumu
- na posýpku:
- vanilkový a práškový cukor
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame