Ingrediencie
- 200 g jemne mletých lúpaných mandlí
- 80 g práškového cukru
- pár kvapiek rumovej alebo punčovej arómy
- 2 PL medu
- šťava z jedného citróna
- 60 g mletých pistácií
- 2 PL kakaa
- 180 g kvalitnej čokolády s vysokým obsahom kakaa
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Mozartove gule
Vo väčšej miske zmiešame mleté mandle, práškový cukor a pár kvapiek arómy. Ďalej pridáme citrónovú šťavu, med a dôkladne premiešame. Polovicu hmoty preložíme do druhej misky, prisypeme pistácie a premiešame. Do druhej polovice primiešame kakao. Vypracujeme dve tvárne hmoty, ktoré rozprestrieme na papier na pečenie. Z kakaovej hmoty tvarujeme malé guľky a z pistáciovej malé placky, ktorými obalíme kakaové guľky. Hotové namočíme do roztopenej čokolády a necháme stuhnúť na papieri na pečenie.
Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 02. 05. 2021
Ingrediencie
- 200 g jemne mletých lúpaných mandlí
- 80 g práškového cukru
- pár kvapiek rumovej alebo punčovej arómy
- 2 PL medu
- šťava z jedného citróna
- 60 g mletých pistácií
- 2 PL kakaa
- 180 g kvalitnej čokolády s vysokým obsahom kakaa
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame