Ingrediencie
- 100 g marcipánu Dr. Oetker,
- 100 g bielej čokolády,
- 100 g mletých mandlí,
- 2- 3 PL mandľového likéru,
- 500 g strúhaného kokosu,
- ozdoby na pečenie Dr. Oetker
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Mandľové bonbóny
Čokoládu rozpustíme v horúcom vodnom kúpeli a necháme vychladnúť. Marcipán nastrúhame, pridáme do vychladnutej čokolády spolu s mandľami a likérom. Vypracujeme cesto a robíme guľky, ktoré obalíme v strúhanom kokose a ozdobách na pečenie Dr. Oetker. Ukladáme do papierových košíčkov.
Šéfkuchár: Razija Trnačevičová | Recept z epizódy: 24. 03. 2013
Ingrediencie
- 100 g marcipánu Dr. Oetker,
- 100 g bielej čokolády,
- 100 g mletých mandlí,
- 2- 3 PL mandľového likéru,
- 500 g strúhaného kokosu,
- ozdoby na pečenie Dr. Oetker
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame