Mandarínková roláda - Tajomstvo mojej kuchyne

Mandarínková roláda

Maspoma

Celé vajcia dáme do šľahača a spolu s práškovým cukrom vyšľaháme do peny. Ručne vmiešame maizenu, múku a šťavu z citróna. Cesto nalejeme na plech s papierom na pečenie a pečieme asi 15 min pri 180 stupňoch. Ešte teplé zrolujeme a necháme vychladnúť. Vyšľaháme tuhú šľahačku, vmiešame do nej Mascarpone a cukor. Mandarínky nakrájame. Vychladnuté cesto pokvapkáme sirupom, potrieme krémom, poukladáme naň mandarínky a zrolujeme. Vrch potrieme zvyškom krému a dozdobíme podľa fantázie.

Maspoma

Šéfkuchár: Kristína Miniariková | Recept z epizódy: 29. 04. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu