Kávovo – pomarančové tiramisu - Tajomstvo mojej kuchyne

Kávovo – pomarančové tiramisu

Maspoma

Pomaranč umyjeme, vytlačíme šťavu a kôru nastrúhame. Na tanier uložíme piškóty. Pokvapkáme likérom a šťavou. Čokoládu spolu so 6 PL vody necháme pre nízkej teplote rozpustiť. Žĺtky oddelíme od bielkov. Z bielkov a 1 PL práškového cukru vyšľaháme sneh. Žĺtky, zvyšný cukor, kávu, ďumbier a 2 PL horúcej vody vyšľaháme na krém. Vmiešame rozpustenú čokoládu a maslo. Nakoniec zľahka primiešame sneh. Krém natrieme na piškóty a necháme postáť v chladničke, podávame so šľahačkou posypané hnedým cukrom a pomarančovou kôrou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 28. 04. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu