Ingrediencie
- 4 šálky pokrájaných jabĺk,
- 1 šálku hnedého cukru,
- 4 PL margarínu,
- 1 šálku ovsených vločiek,
- 2 PL celozrnnej múky,
- 1 ČL mletej škorice
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Jablkový chrumkáčik Igora Bukovského
Jablká zmiešame s hnedým cukrom a vložíme do margarínom vymastenej ohňovzdornej misy. V inej mise zmiešame ovsené vločky, celozrnnú múku a škoricu a zmes nasypeme na jablká. Navrch ukladáme kúsky margarínu a pečieme v rúre, kým jablká nezmäknú a vločky nebudú voňať – asi 20 minút.
Šéfkuchár: Igor Bukovský | Recept z epizódy: 17. 01. 2010
Ingrediencie
- 4 šálky pokrájaných jabĺk,
- 1 šálku hnedého cukru,
- 4 PL margarínu,
- 1 šálku ovsených vločiek,
- 2 PL celozrnnej múky,
- 1 ČL mletej škorice
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame