Ingrediencie
- 3 šľahačkové smotany,
- 1 bal. guľatých piškót,
- 2 mascarpone,
- 200 g malín,
- 100 g horkej čokolády,
- 2 PL kakaa,
- 2 balíčky vanilkového cukru,
- 3 PL hnedého cukru,
- silná čierna káva,
- 50 ml likéru,
- škorica,
- lístky mäty
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ivanin bozk
Do 2 šľahačiek pridáme 2 PL kakaa, hnedý cukor a uvaríme. Necháme cez noc postáť v chladničke a na druhý deň vyšľaháme dotuha. Mascarpone zmiešame so škoricou, vanilkovým cukrom, pridáme podľa potreby nevyšľahanú šľahačku, aby nám vznikol hladký krém. Do pohára dáme piškóty namočené v káve s likérom, na ne položíme časť malín, kakaový krém, opäť namočené piškóty a krém s mascarpone. Na vrch uložíme maliny, hobliny horkej čokolády a lístky mäty.
Šéfkuchár: Ivana Christová | Recept z epizódy: 12. 02. 2012
Ingrediencie
- 3 šľahačkové smotany,
- 1 bal. guľatých piškót,
- 2 mascarpone,
- 200 g malín,
- 100 g horkej čokolády,
- 2 PL kakaa,
- 2 balíčky vanilkového cukru,
- 3 PL hnedého cukru,
- silná čierna káva,
- 50 ml likéru,
- škorica,
- lístky mäty
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame