Hruškovo- čokoládové mafiny - Tajomstvo mojej kuchyne

Hruškovo- čokoládové mafiny

Maspoma

Hrušky olúpeme a nakrájame na kocky, čokoládu nasekáme. Múku premiešame  v miske s vločkami a práškom do pečiva. Pridáme škoricu, štipku soli  a vmiešame hrušky a čokoládu.

V druhej miske vyšľaháme vajcia s cukrom a maslom.  Prilejeme mlieko a dobre premiešame. Do misy so suchou zmesou  prilejeme tekutú zmes a zľahka  premiešame. Formu na mafiny vymastíme maslom a naplníme zmesou.

Pečieme pri teplote 190 stupňov Celzia asi 25 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 22. 09. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu