Ingrediencie
- 80 g rozpusteného masla
- 75 g celozrnnej múky
- 75 g hladkej múky
- 120 g ovsených vločiek
- 1 ČL prášku do pečiva
- 2 väčšie hrušky
- 90 g čokolády
- 2 vajcia
- 100 g cukru
- 175 ml mlieka
- škorica
- soľ
- maslo na vymastenie formy
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Hruškovo- čokoládové mafiny
Hrušky olúpeme a nakrájame na kocky, čokoládu nasekáme. Múku premiešame v miske s vločkami a práškom do pečiva. Pridáme škoricu, štipku soli a vmiešame hrušky a čokoládu.
V druhej miske vyšľaháme vajcia s cukrom a maslom. Prilejeme mlieko a dobre premiešame. Do misy so suchou zmesou prilejeme tekutú zmes a zľahka premiešame. Formu na mafiny vymastíme maslom a naplníme zmesou.
Pečieme pri teplote 190 stupňov Celzia asi 25 minút.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 22. 09. 2020
Ingrediencie
- 80 g rozpusteného masla
- 75 g celozrnnej múky
- 75 g hladkej múky
- 120 g ovsených vločiek
- 1 ČL prášku do pečiva
- 2 väčšie hrušky
- 90 g čokolády
- 2 vajcia
- 100 g cukru
- 175 ml mlieka
- škorica
- soľ
- maslo na vymastenie formy
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame