Ingrediencie
- 2 balíčky gaštanového pyré,
- 80 g práškového cukru,
- 100 g stuženého tuku na pečenie, prípadne ¾ dcl mlieka
- Plnka:
- 100 g čokolády na varenie,
- 100 g stuženého tuku na pečenie,
- 100 g práškového cukru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Gaštanová roláda
Zmäknuté gaštanové pyré vymiešame s cukrom a zmäknutým tukom na pečenie. Vypracujeme rovnorodú masu, ktorú rozotrieme na papier na pečenie. Čokoládu na varenie rozpustíme, pridáme cukor a tuk. Čokoládovú plnku necháme vychladnúť a potom natrieme na gaštanovú časť. Pomocou papiera roládu zvinieme a dáme do chladničky aspoň na hodinu, môže byť aj dlhšie.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 12. 2009
Ingrediencie
- 2 balíčky gaštanového pyré,
- 80 g práškového cukru,
- 100 g stuženého tuku na pečenie, prípadne ¾ dcl mlieka
- Plnka:
- 100 g čokolády na varenie,
- 100 g stuženého tuku na pečenie,
- 100 g práškového cukru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame