Ingrediencie
- 300 g mladej cukety
- 100 g mletých vlašských orechov
- 200 g hnedého trstinového cukru
- 100 ml oleja
- 200 ml mlieka
- 1 kypriaci prášok do pečiva
- 50 g kyslej smotany
- 1-2 vanilkové cukry
- 100 g špaldovej múky
- 150 g hladkej múky
- 100 g horkej čokolády
- 1 vajce
- práškový cukor na posypanie bábovky
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cuketová bábovka
Postup: Cuketu nastrúhame na rezančeky. Múku, cukor a pomleté orechy premiešame. Ďalej pridáme cuketu, olej, mlieko, vajce, vanilkový cukor, smotanu a na záver kypriaci prášok do pečiva. Zmes nalejeme do formy, posolíme a nalámeme do nej kúsky čokolády. Pečieme pri teplote 180-190 stupňov približne 50minút. Po upečení môžeme vychladnutú bábovku posypať práškovým cukrom.
Šéfkuchár: Karin Majtánová | Recept z epizódy: 25. 09. 2016
Ingrediencie
- 300 g mladej cukety
- 100 g mletých vlašských orechov
- 200 g hnedého trstinového cukru
- 100 ml oleja
- 200 ml mlieka
- 1 kypriaci prášok do pečiva
- 50 g kyslej smotany
- 1-2 vanilkové cukry
- 100 g špaldovej múky
- 150 g hladkej múky
- 100 g horkej čokolády
- 1 vajce
- práškový cukor na posypanie bábovky
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame