Ingrediencie
- 300 g kvalitnej horkej čokolády
- 200 ml smotany na šľahanie
- 35 g masla
- na obaľovanie:
- kakao
- lyofilizované maliny
- pistácie
- kokos na obaľovanie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Čokoládové truffles
V kastróliku zohrejeme smotanu do bodu varu. Do misy nalámeme čokoládu a zalejeme horúcou smotanou, pridáme maslo a vymiešame na hladkú hmotu. Vložíme stuhnúť do chladničky. Lyofilizované maliny a pistácie rozdrvíme. Pomocou malej lyžičky odoberáme kúsky čokolády a tvarujeme guľôčky, ktoré obaľujeme napríklad v kakau, kokose, rozdrvených pistáciách alebo malinách.
Šéfkuchár: Adriana Kučerová | Recept z epizódy: 04. 12. 2022
Ingrediencie
- 300 g kvalitnej horkej čokolády
- 200 ml smotany na šľahanie
- 35 g masla
- na obaľovanie:
- kakao
- lyofilizované maliny
- pistácie
- kokos na obaľovanie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame