Ingrediencie
- 2 bal. Koka keksov,
- 120 g masla alebo Helie,
- 750 g jemného čerstvého syra (napr. Lučina),
- 1 balíček vanilkového pudingu Dr. Oetker,
- 200 g kryštálového cukru,
- 2 citróny,
- 4 vajcia,
- 2 vanilkové cukry,
- 430 g kyslej smotany,
- kakao podľa chuti
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cheescake Ivana
Valčekom rozdrvíme sušienky a zmiešame ich s nahriatym maslom. Hmotu uložíme do formy a dáme na 5 minút piecť.
V mise rozmiešame syry so žĺtkami, pudingovým práškom, cukrom a vanilkovým cukrom. Bielky vyšľaháme na sneh, primiešame do masy a pridáme šťavu z citrónov. Krém nalejeme na sušienkový základ, necháme chvíľu postáť a pečieme pri 160 stupňoch asi 1 hodinu.
Po vychladnutí potrieme kyslou smotanou zmiešanou s trochou cukru a uložíme na celú noc do chladničky.
Šéfkuchár: Ivana Ilgová | Recept z epizódy: 09. 02. 2014
Ingrediencie
- 2 bal. Koka keksov,
- 120 g masla alebo Helie,
- 750 g jemného čerstvého syra (napr. Lučina),
- 1 balíček vanilkového pudingu Dr. Oetker,
- 200 g kryštálového cukru,
- 2 citróny,
- 4 vajcia,
- 2 vanilkové cukry,
- 430 g kyslej smotany,
- kakao podľa chuti
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame