Aďkin vegánsky cheesecake - Tajomstvo mojej kuchyne

Aďkin vegánsky cheesecake

Maspoma

Na korpus zmiešame vo väčšej miske  suché ingrediencie –  múku, sódu, soľ a koreniny. V menšej miske vymixujeme vajíčka, kokosový cukor a zmäknutý kokosový olej. Suchú zmes zmiešame s vlhkou a vypracujeme kompaktné cesto, ktoré natlačíme do formy tak, aby sme vytvorili 3 cm vysoký okraj.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Do mixéra vložíme všetky suroviny na plnku a vytvoríme jemnú krémovú masu. Nalejeme ju na korpus a pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia asi 45-50 minút. Koláč počas pečenia kontrolujeme a keď je upečený aj v strede, vyberieme ho a necháme vychladnúť. Ak je tesne po dopečení trasľavý, tak po vychladnutí spevnie.

Maspoma

Šéfkuchár: Adriána Kemka | Recept z epizódy: 16. 12. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu