Ingrediencie
- forma na srnčí chrbát 30 x 10 cm
- 3-4 zrelé banány
- 125 g masla
- 3-4 PL trstinového kryštálového cukru
- 1 ČL škorice
- 1 ČL sódy bikarbóny
- 2 hrnčeky hladkej špaldovej múky
- 200 g bieleho jogurtu
- 50 g čučoriedok
- 40 g čokolády
- štipka soli
- troška práškového cukru na posypanie
- maliny na dozdobenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zuzkin banánový chlebík
Zrelé banány roztlačíme vidličkou, primiešame mäkké maslo, cukor, soľ, sódu bikarbónu a škoricu. Ďalej pridáme jogurt, múku a všetko zmiešame. Do hotového cesta ešte nasypeme čučoriedky a nalámeme kúsky čokolády. Nalejeme do maslom vytretej a múkou vysypanej formy a pečieme v rúre vyhriatej na 175° C asi 50-60 minút. Hotový chlebík posypeme práškovým cukrom a dozdobíme malinami.
Šéfkuchár: Zuzka Tlučková | Recept z epizódy: 22. 05. 2022
Ingrediencie
- forma na srnčí chrbát 30 x 10 cm
- 3-4 zrelé banány
- 125 g masla
- 3-4 PL trstinového kryštálového cukru
- 1 ČL škorice
- 1 ČL sódy bikarbóny
- 2 hrnčeky hladkej špaldovej múky
- 200 g bieleho jogurtu
- 50 g čučoriedok
- 40 g čokolády
- štipka soli
- troška práškového cukru na posypanie
- maliny na dozdobenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame