Ingrediencie
- 8 bielkov,
- štipka soli,
- 260 g práškového cukru,
- 140 g nasekaných orechov,
- 140 g hrubej múky,
- 150 g gumených medvedíkov,
- 100 g hrozienok,
- 1 PL rumu,
- 2 čokolády,
- 1 PL Cery,
- maslo a múka na vymastenie plechu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Vianočný biskupský chlebíček
Bielky vyšľaháme dotuha so štipkou soli a cukrom. Do snehu zľahka vmiešame nasekané orechy, hrozienka namočené v rume, jednu nasekanú čokoládu, pokrájaných gumových mackov a na záver zľahka vmiešame múku. Formu vymastíme a vysypeme múkou, nalejeme cesto a pečieme asi hodinu pri 150-160 stupňoch. Druhú čokoládu roztopíme spolu s Cerou a použijeme ju na poliatie chlebíka.
Šéfkuchár: Mária Breinerová | Recept z epizódy: 21. 12. 2014
Ingrediencie
- 8 bielkov,
- štipka soli,
- 260 g práškového cukru,
- 140 g nasekaných orechov,
- 140 g hrubej múky,
- 150 g gumených medvedíkov,
- 100 g hrozienok,
- 1 PL rumu,
- 2 čokolády,
- 1 PL Cery,
- maslo a múka na vymastenie plechu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame