Tvarohový koláč pre športovcov - Tajomstvo mojej kuchyne

Tvarohový koláč pre športovcov

Maspoma

Suroviny na cesto zmiešame, dáme do tortovej formy a pečieme pri 150 stupňoch asi  10 minút.

Čokoládu roztopíme a necháme ju vychladnúť. Tvaroh, ricottu, nátierkové maslo a kondenzované mlieko premiešame. V prípade potreby zriedime proteínom rozrobeným v čokoládovom sójovom mlieku. Na záver prilejeme vychladnutú čokoládu. Zmes vylejeme na upečené cesto a zapekáme pri 150 stupňoch asi  30 minút.

Upečený koláč necháme 20 minút vychladnúť. Drobné ovocie a chia semienka rozmixujeme a zmes vylejeme na koláč. Hotový koláč vložíme do chladničky a podávame studený.

Maspoma

Šéfkuchár: Ján Žgravčák | Recept z epizódy: 11. 09. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu