Ingrediencie
- 1 kg tvarohu
- 125 g masla
- 250 g práškového cukru
- 2 vanilínové cukry
- 6 vajec
- 5 PL krupice
- 1 prášok do pečiva
- čerstvé ovocie (čučoriedky, maliny)
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tvarohový koláč “Olinka”
Maslo, práškový cukor, vanilínový cukor a vaječné žĺtky vymiešame v miske. Zmes pridáme do tvarohu. Ďalej postupne vmiešame krupicu, prášok do pečiva a nakoniec pridáme sneh zo 6 bielkov. Všetko vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na vrch poukladáme ovocie a pečieme v rúre vyhriatej ma 160°C približne 1,5 hodiny.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 10. 11. 2019
Ingrediencie
- 1 kg tvarohu
- 125 g masla
- 250 g práškového cukru
- 2 vanilínové cukry
- 6 vajec
- 5 PL krupice
- 1 prášok do pečiva
- čerstvé ovocie (čučoriedky, maliny)
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame