Tvarohovník Táninej mamy - Tajomstvo mojej kuchyne

Tvarohovník Táninej mamy

Maspoma

Všetky ingrediencie na cesto zmiešame. Plech vymastíme, vysypeme hrubou múkou a dáme naň cesto. Do misky dáme suroviny na plnku a zmiešame. Plnku dáme na cesto a pečieme.

V naplno vyhriatej rúre pečieme prvých 10 minút pri 200°stupňoch, potom pri 170 stupňoch 10 minút a posledných 10 minút pečieme pri 150 stupňoch.

Medzitým vyšľaháme zo 4 bielkov a kryštál. cukru penu, ktorú po 30 minútach nanesieme na pečený koláč a dáme ešte na 10-15 minút dopiecť pri 130-140 stupňoch.

Maspoma

Šéfkuchár: Táňa Radeva | Recept z epizódy: 21. 12. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu