Ingrediencie
- na cesto:
- 400 g hladkej múky
- 250 g masla
- 1 žĺtok
- 150 g práškového cukru
- 60 g kakaa
- 1 balíček prášku do pečiva Dr. Oetker
- mlieko podľa potreby
- na plnku:
- 1000 g tvarohu
- 1 vanilkový cukor Dr. Oetker
- 3 žĺtky
- 250 g práškového cukru
- 4 bielky
- 1 PL maizeny
- 3-4 PL hrozienok
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
TvaRockový koláč
Do hladkej múky vmiešame prášok do pečiva, postupne pridáme všetky ostatné suroviny (podľa potreby môžeme pridať aj trocha mlieka) a vypracujeme cesto. Necháme 30 minút v chladničke postáť. Stuhnuté cesto rozdelíme na dve časti. Prvú časť rozvaľkáme na vymastený plech.
Na plnku vymixujeme všetky suroviny, pridáme sneh z bielkov a hrozienka. Už len zľahka premiešame.
Druhý diel cesta nastrúhame na vrch koláča a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia približne 40 minút.
Šéfkuchár: Boris Lettrich | Recept z epizódy: 05. 11. 2017
Ingrediencie
- na cesto:
- 400 g hladkej múky
- 250 g masla
- 1 žĺtok
- 150 g práškového cukru
- 60 g kakaa
- 1 balíček prášku do pečiva Dr. Oetker
- mlieko podľa potreby
- na plnku:
- 1000 g tvarohu
- 1 vanilkový cukor Dr. Oetker
- 3 žĺtky
- 250 g práškového cukru
- 4 bielky
- 1 PL maizeny
- 3-4 PL hrozienok
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame