Ingrediencie
- 1 lístkové cesto s papierom,
- 3 väčšie jablká,
- 125 g masla,
- 3 PL kryštálového cukru,
- 3 KL mletej škorice
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tarta Tatin
Jablká ošúpeme a nakrájame na mesiačiky. Z masla a 3 PL kryš.cukru urobíme karamel, potom pridáme škoricu a jabĺčka a krátko podusíme. Formu vymastíme maslom, poukladáme na ňu vychladnutú karamelovo-jablkovú zmes, na ňu položíme lístkové cesto, popicháme vidličkou a pečieme pri 180 stupňoch asi 30 minút. Upečený a vychladnutý koláč obrátime a krájame.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 19. 02. 2012
Ingrediencie
- 1 lístkové cesto s papierom,
- 3 väčšie jablká,
- 125 g masla,
- 3 PL kryštálového cukru,
- 3 KL mletej škorice
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame