Tajomstvo fary - Tajomstvo mojej kuchyne

Tajomstvo fary

Maspoma

Žĺtky vymiešame s cukrom do peny, pridáme kávu a orechy. Nakoniec vmiešame zľahka sneh z bielkov. Pečieme 5 minút na 180 stupňoch,  potom znížime teplotu na 150 a pečieme ešte asi 40 minút.

Smotanu zmiešame s cukrom a orechmi a necháme odstáť v chladničke, aby zmes stuhla (najlepšie cez noc). Vychladnutý korpus prerežeme na polovicu a naplníme krémom. Šľahačky vyšľaháme so stužovačom a potrieme nimi tortu. Posypeme opraženými mandľovými lupienkami a dozdobíme ovocím.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 18. 12. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu