Ingrediencie
- 4 veľké ošúpané jablká
- 4 vajíčka
- 1 hrnček kryštálového cukru
- 1 hrnček kokosového oleja
- 2 hrnčeky hladkej múky
- 2 ČL mletej škorice
- 1 ČL sódy bikarbóny
- ½ hrnčeka nasekaných orechov
- 100 g horkej čokolády
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Šarišský jablčník pre Natálku
Jablká ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Vajíčka vyšľaháme do peny. Pridáme cukor a znova šľaháme do zhustnutia. Pridáme olej, múku, škoricu a sódu bikarbónu. Vareškou jemne primiešame jablká, orechy a čokoládu nalámanú na kúsky.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Zmes vylejeme na plech a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia približne 45-50 minút.
Šéfkuchár: Natália Baloghová | Recept z epizódy: 10. 03. 2018
Ingrediencie
- 4 veľké ošúpané jablká
- 4 vajíčka
- 1 hrnček kryštálového cukru
- 1 hrnček kokosového oleja
- 2 hrnčeky hladkej múky
- 2 ČL mletej škorice
- 1 ČL sódy bikarbóny
- ½ hrnčeka nasekaných orechov
- 100 g horkej čokolády
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame