Šarišský jablčník pre Natálku - Tajomstvo mojej kuchyne

Šarišský jablčník pre Natálku

Maspoma

Jablká ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Vajíčka vyšľaháme do peny. Pridáme cukor a znova šľaháme do zhustnutia. Pridáme olej, múku, škoricu a sódu bikarbónu. Vareškou jemne primiešame jablká, orechy a čokoládu nalámanú na kúsky.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Zmes vylejeme na plech a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia  približne  45-50 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Natália Baloghová | Recept z epizódy: 10. 03. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu