Ingrediencie
- 60 g sliviek
- 100 g hladkej múky
- 50 g masla
- 50 g kryštálového cukru
- ½ ČL mletej škorice
- ½ bal. prášku do pečiva
- 100 ml rumu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ruský slivkový koláč
Do vymastenej misky (20×30 cm) poukladáme vykôstkované a na štvrtky pokrájané slivky. Z ostatných surovín urobíme jemnú drobivú posýpku, ktorou posypeme slivky. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia asi 25 minút.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 10. 2019
Ingrediencie
- 60 g sliviek
- 100 g hladkej múky
- 50 g masla
- 50 g kryštálového cukru
- ½ ČL mletej škorice
- ½ bal. prášku do pečiva
- 100 ml rumu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame