Ingrediencie
- na cesto:
- 400 g hladkej múky,
- 200 g cukru,
- 250 g masla,
- 50 g kakaa,
- 1 vajce,
- ¾ prášku do pečiva,
- na plnku:
- 250 g cukru,
- 250 g masla,
- 1 vanilkový cukor,
- 500 g tvarohu,
- 3 vajcia,
- 1 vanilkový puding
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ruský drobený koláč
Zmiešame všetky suroviny na cesto do homogénnej hmoty. 2/3 cesta roztlačíme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. 1/3 odložíme.
Vyšľaháme maslo s cukrom, pridáme vanilkový cukor, postupne zašľaháme tvaroh , 3 žĺtky a práškový puding. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do tvarohu. Hotovú náplň dáme na cesto vo forme a na vrch nastrúhame zvyšok cesta. Pečieme cca 50-60 min pri 160 stupňoch.
Šéfkuchár: Frančeska Pospíšilová | Recept z epizódy: 21. 04. 2013
Ingrediencie
- na cesto:
- 400 g hladkej múky,
- 200 g cukru,
- 250 g masla,
- 50 g kakaa,
- 1 vajce,
- ¾ prášku do pečiva,
- na plnku:
- 250 g cukru,
- 250 g masla,
- 1 vanilkový cukor,
- 500 g tvarohu,
- 3 vajcia,
- 1 vanilkový puding
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame