Ruský drobený koláč - Tajomstvo mojej kuchyne

Ruský drobený koláč

Maspoma

Zmiešame všetky suroviny na cesto do homogénnej hmoty. 2/3 cesta roztlačíme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. 1/3 odložíme.
Vyšľaháme maslo s cukrom, pridáme vanilkový cukor, postupne zašľaháme tvaroh , 3 žĺtky a práškový puding. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do tvarohu. Hotovú náplň dáme na cesto vo forme a na vrch nastrúhame zvyšok cesta. Pečieme cca 50-60 min pri 160 stupňoch.

Maspoma

Šéfkuchár: Frančeska Pospíšilová | Recept z epizódy: 21. 04. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu