Ingrediencie
- 6 bielkov,
- 1,5 hrnčeka kryštálového cukru,
- 1,5 PL jablčného octu,
- 1,5 PL Gustinu,
- 2 šľahačkové smotany,
- 500 g jahôd,
- olej na vytretie plechu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pusinkový koláč
Zo 6 bielkov ušľaháme tuhý sneh. Postupne k nemu pridávame cukor, Gustin a ocot. Plech vytrieme olejom a dáme naň papier na pečenie. Rúru predhrejeme na 200 stupňov. Cesto vylejeme na plech, teplotu rúry znížime na 140 stupňov a cesto sušíme cca 45. min. Necháme úplne vychladnúť, potrieme vyšľahanou šľahačkou a posypeme jahodami.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 01. 07. 2012
Ingrediencie
- 6 bielkov,
- 1,5 hrnčeka kryštálového cukru,
- 1,5 PL jablčného octu,
- 1,5 PL Gustinu,
- 2 šľahačkové smotany,
- 500 g jahôd,
- olej na vytretie plechu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame