Ingrediencie
- na cesto:
- 100 g masla,
- 100 g práškového cukru,
- 4 žĺtky,
- 160 g hrubej múky,
- 500 g tvarohu,
- 250 g bieleho toastového chleba bez kôrky,
- štipka soli,
- na plnku:
- 500 g jahôd,
- na posypanie:
- 100 g strúhanky,
- 5 PL práškového cukru,
- 1 PL škorice,
- 100 g masla
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pavlove jahodové knedlíčky
Toastový chlieb rozmixujeme a zmiešame spolu s ostatnými surovinami na cesto. Cesto necháme chvíľu postáť a potom v ňom obaľujeme jahody. Varíme vo vriacej vode cca 6-8 min. Hotové posypeme opraženou strúhankou s cukrom a škoricou a polejeme maslom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 20. 05. 2012
Ingrediencie
- na cesto:
- 100 g masla,
- 100 g práškového cukru,
- 4 žĺtky,
- 160 g hrubej múky,
- 500 g tvarohu,
- 250 g bieleho toastového chleba bez kôrky,
- štipka soli,
- na plnku:
- 500 g jahôd,
- na posypanie:
- 100 g strúhanky,
- 5 PL práškového cukru,
- 1 PL škorice,
- 100 g masla
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame