Ingrediencie
- na cesto:
- 2 biele farmárske jogurty (180 g)
- 2 tégliky polohrubej múky
- 1,5 tégliku (od použitých jogurtov) hnedého kryštálového cukru
- 100 g masla (alebo Heliu)
- 1 vajce
- 1 prášok do pečiva
- + na vrch koláča
- maliny
- 100-200 g tvarohu
- na drobenku:
- 100 g polohrubej múky
- 80 g práškového cukru
- 80 g zmäknutého masla
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kelímkový koláč od Haničky
Všetky suroviny na cesto dáme do väčšej misky a dobre vymiešame na hladkú zmes. Vlejeme do maslom vymasteného a múkou vysypaného plechu a pokryjeme vrstvou tvarohu a malín. Suroviny na drobenku jemne rukami spracujeme na sypkú zmes. Na záver celý koláč dobre posypeme pripravenou drobenkou. Pečieme v rúre vyhriatej na 175-180 stupňov Celzia približne 25 minút.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Šéfkuchár: Lucia Šoralová | Recept z epizódy: 28. 10. 2018
Ingrediencie
- na cesto:
- 2 biele farmárske jogurty (180 g)
- 2 tégliky polohrubej múky
- 1,5 tégliku (od použitých jogurtov) hnedého kryštálového cukru
- 100 g masla (alebo Heliu)
- 1 vajce
- 1 prášok do pečiva
- + na vrch koláča
- maliny
- 100-200 g tvarohu
- na drobenku:
- 100 g polohrubej múky
- 80 g práškového cukru
- 80 g zmäknutého masla
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame