Ingrediencie
- 1 balenie piškót,
- 800 g jemného tvarohu,
- 250 ml šľahačky,
- 1 Smetafix,
- 1 pohár ovsených vločiek,
- vaječný koňak ( alebo pre deti sirupová voda),
- 1 bal.opražených mandľových lupienkov,
- 2 vanilínové cukry,
- čučoriedkový džem,
- sezónne ovocie podľa chuti,
- práškový cukor na posypanie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Nepečený tvarohový koláč s ovocím
Misu nahusto vyložíme piškótami namočenými v koňaku alebo sirupovej vode. Natrieme džemom. Tvaroh vymiešame s vanilínovým cukrom , primiešame vločky a vyšľahanú šľahačku so smetafixom.
Masu vylejeme na piškóty, zarovnáme, posypeme opraženými mandľami a poukladáme ovocie. Necháme v chladničke – najlepšie cez noc. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
Šéfkuchár: Lýdia Eckhardt | Recept z epizódy: 15. 03. 2015
Ingrediencie
- 1 balenie piškót,
- 800 g jemného tvarohu,
- 250 ml šľahačky,
- 1 Smetafix,
- 1 pohár ovsených vločiek,
- vaječný koňak ( alebo pre deti sirupová voda),
- 1 bal.opražených mandľových lupienkov,
- 2 vanilínové cukry,
- čučoriedkový džem,
- sezónne ovocie podľa chuti,
- práškový cukor na posypanie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame