Ingrediencie
- 1,5 kg strúhaných jabĺk,
- 3,5 dcl vody,
- 3 balíky piškót,
- 2 šľahačky,
- 1 stužovač,
- 2 Zlaté klasy,
- 400 g práškového cukru,
- hrsť orechov
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Nepečený jablkový koláč
Vo vode varíme strúhané jablká spolu s cukrom asi 20 minút. Stále miešame. Zlaté klasy rozmiešame v 3 polievkových lyžiciach vody a hladkú zmes vlejeme k uvareným jablkám. Necháme prevrieť. Do pekáča naukladáme vrstvu piškót, zalejeme zmesou jabĺk, znova dáme piškóty a jablká a posypeme posekanými a opraženými orieškami. Dáme na 24 hodín do chladničky. Podávame ozdobené šľahačkou.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 18. 10. 2009
Ingrediencie
- 1,5 kg strúhaných jabĺk,
- 3,5 dcl vody,
- 3 balíky piškót,
- 2 šľahačky,
- 1 stužovač,
- 2 Zlaté klasy,
- 400 g práškového cukru,
- hrsť orechov
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame