Mrkvovo - banánový chlebík - Tajomstvo mojej kuchyne

Mrkvovo – banánový chlebík

Maspoma

Mrkvu očistíme a postrúhame najemno. Pridáme 2 zrelé banány, ktoré roztlačíme vidličkou a vmiešame vajíčka. Dáme roztopiť maslo a pridáme ho do zmesi. Následne vlejeme  mlieko. Postupne pridávame všetky suché ingrediencie a dobre premiešame. Ak by bolo cesto príliš husté, môžeme ho zriediť trochou mlieka. Cesto vylejeme do  formy na biskupský chlebík, ktorú predtým vymažeme maslom.  Vložíme do rúry vyhriatej na 170°C a pečieme asi 50-60 minút.

Chlebík podávame samotný alebo dozdobený podľa chuti.

Maspoma

Šéfkuchár: Nikol Chovancová | Recept z epizódy: 13. 10. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu