Ingrediencie
- (na 12 ks)
- 200 g čerstvých malín
- 150 g bielej čokolády
- 175 g hladkej múky
- 75 g mletých mandlí
- 1 ČL prášku do pečiva
- 1 vanilkový struk
- 80 g kryštálového cukru
- 80 ml rastlinného oleja
- 125 ml smotany na šľahanie
- 125 ml cmaru
- 1 vajce
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Mafiny s malinami
Rúru predhrejeme na 180 stupňov Celzia. Plech na mafiny vyložíme papierovými košíčkami. Čokoládu nalámeme na menšie kúsky. Zmiešame múku, mleté mandle, prášok do pečiva, vnútro vanilkového struku a cukor.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Olej premiešame so smotanou, cmarom a vajcom a mokrú zmes zapracujeme do suchej múčnej. Na dno papierových košíčkov rozdelíme polovicu malín a čokolády. Potom do nich nalejeme cesto a navrch poukladáme zvyšok malín a čokolády. Pečieme pri 180 stupňoch Celzia približne 25 minút. Hotové môžeme posypať práškovým cukrom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 30. 04. 2018
Ingrediencie
- (na 12 ks)
- 200 g čerstvých malín
- 150 g bielej čokolády
- 175 g hladkej múky
- 75 g mletých mandlí
- 1 ČL prášku do pečiva
- 1 vanilkový struk
- 80 g kryštálového cukru
- 80 ml rastlinného oleja
- 125 ml smotany na šľahanie
- 125 ml cmaru
- 1 vajce
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame