Ingrediencie
- 500 g tvarohu,
- 500 g polohrubej múky,
- 3 PL vanilínového cukru,
- 1 vajce,
- 1 PL masla,
- štipka soli,
- 100 g mletých lieskových orechov,
- 50 g masla,
- 4 PL práškového cukru,
- 500 g jahôd
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kamiline jahodové guľky
Z tvarohu, múky, vajca, masla, soli a vanilínového cukru vypracujeme cesto. Na pomúčenej doske ho vyvaľkáme, nakrájame na štvorce a do každého zabalíme jahodu. Guľky hodíme do vriacej vody a varíme asi 7 až 10 min. Na panvici orestujeme oriešky, k vychladnutým pridáme cukor a uvarené knedle v nich vyváľame. Polejeme roztopeným maslom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 20. 05. 2012
Ingrediencie
- 500 g tvarohu,
- 500 g polohrubej múky,
- 3 PL vanilínového cukru,
- 1 vajce,
- 1 PL masla,
- štipka soli,
- 100 g mletých lieskových orechov,
- 50 g masla,
- 4 PL práškového cukru,
- 500 g jahôd
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame