Ingrediencie
- 150 g masla,
- 2 žĺtky,
- 100 g práškového cukru,
- 250 g polohrubej múky,
- ½ prášku do pečiva,
- trocha mlieka,
- 2 kg ríbezlí,
- 5 bielkov,
- 100 g kryštálového cukru,
- 250 g práškového cukru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kamilin ríbezľový posúch
Z masla, cukru, žĺtkov, múky a prášku do pečiva vypracujeme cesto. Ak je veľmi husté, pridáme trošku mlieka. Plech vymastíme, vysypeme múkou a uložíme naň vyvaľkané cesto. Pečieme pri teplote 170 stupňov 15-20 minút. Na predpečené cesto poukladáme očistené ríbezle a posypeme kryštálovým cukrom. Z bielkov a druhej dávky práškového cukru ušľaháme tuhý sneh, ktorý rozotrieme na ríbezle. Pečieme ešte asi 50 minút pri teplote 150 stupňov.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 19. 09. 2010
Ingrediencie
- 150 g masla,
- 2 žĺtky,
- 100 g práškového cukru,
- 250 g polohrubej múky,
- ½ prášku do pečiva,
- trocha mlieka,
- 2 kg ríbezlí,
- 5 bielkov,
- 100 g kryštálového cukru,
- 250 g práškového cukru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame