Kamilin ríbezľový posúch - Tajomstvo mojej kuchyne

Kamilin ríbezľový posúch

Maspoma

Z masla, cukru, žĺtkov, múky a prášku do pečiva vypracujeme cesto. Ak je veľmi husté, pridáme trošku mlieka. Plech vymastíme, vysypeme múkou a uložíme naň vyvaľkané cesto. Pečieme pri teplote 170 stupňov 15-20 minút. Na predpečené cesto poukladáme očistené ríbezle a posypeme kryštálovým cukrom. Z bielkov a druhej dávky práškového cukru ušľaháme tuhý sneh, ktorý rozotrieme na ríbezle. Pečieme ešte asi 50 minút pri teplote 150 stupňov.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 19. 09. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu