Ingrediencie
- 1 PL masla,
- hrsť mandľových lupienkov,
- 4 vajcia,
- 2 PL kryštálového cukru,
- 250 g jemného tvarohu,
- 250 g bieleho jogurtu,
- 1 vanilkový struk,
- 1 PL kukuričného škrobu,
- 250 g malín alebo čučoriedok
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Jogurtová bublanina
Zapekacie misky vytrieme maslom a vysypeme mandľovými lupienkami. Vajcia spolu s cukrom, jogurtom a tvarohom vyšľaháme dohladka. Vanilkový lusk rozrežeme vyškrabeme semienka a pridáme k tvarohovej zmesi . Prisypeme škrob a ešte krátko vyšľaháme. Cesto vlejeme do pripravených zapekacích misiek a pečieme cca 40 min na 160 stupňoch. Hotové dozdobíme ovocím. Ovocie môžeme pridať aj pred pečením do misiek a piecť spolu s cestom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 07. 10. 2012
Ingrediencie
- 1 PL masla,
- hrsť mandľových lupienkov,
- 4 vajcia,
- 2 PL kryštálového cukru,
- 250 g jemného tvarohu,
- 250 g bieleho jogurtu,
- 1 vanilkový struk,
- 1 PL kukuričného škrobu,
- 250 g malín alebo čučoriedok
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame