Jablkový koláč z Ruska - Tajomstvo mojej kuchyne

Jablkový koláč z Ruska

Maspoma

Maslo rozpustíme. Všetky suroviny na cesto dôkladne vymiešame, hotové cesto rozvaľkáme asi na 3 milimetre a nakrájame na pásy cca 8-9 cm široké. Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kocky, dáme do misky a posypeme cukrom. Jablkami plníme pásy, ktoré potom preložíme a dobre utesníme. Guľatú formu vystelieme papierom na pečenie a rolky cesta zmotáme ako slimáka do formy. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov asi 30 až 40 minút. Podávame s čokoládovým pudingom.

Maspoma

Šéfkuchár: Natália Žúreková | Recept z epizódy: 17. 01. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu