Hruškovo-čokoládová torta - Tajomstvo mojej kuchyne

Hruškovo-čokoládová torta

Maspoma

Formu na pečenie vymastime maslom a vysypeme nahrubo posekanými lieskovými orechmi. Dno formy vystelieme tenkými plátkami hrušky. V hrnci rozpustime maslo a čokoládu. Necháme vychladnúť a postupne po jednom primiešame celé vajcia, potom mandľovú múku a lieskové orechy, cukor, vanilínový cukor, kypriaci prášok, med a šľahačku. Čokoládovú hmotu vylejeme na hrušky a pečieme 35 až 40 minút pri teplote 180° C. Po upečení necháme vychladnúť a zdobíme čokoládovými ozdobami.

Maspoma

Šéfkuchár: Daniela Sališová | Recept z epizódy: 13. 09. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu