Gaštanovo-čokoládové mini cheesecaky - Tajomstvo mojej kuchyne

Gaštanovo-čokoládové mini cheesecaky

Maspoma

Postup:  Plech na muffiny vystelieme papierovými košíčkami. V miske zmiešame rozdrvené sušienky s kakaom, maslom, škoricou a rovnomerne ich rozdelíme do košíčkov, kde ich na spodok prstami poriadne utlačíme. Na plnku zmiešame všetky ingrediencie, naplníme ňou košíčky  a pečieme pri 130 stupňoch asi 20 minút. Necháme vychladnúť, stuhnúť v chladničke a vyberieme z papierových košíčkov. Na čokoládovú polevu zohrejeme šľahačkovú smotanu a pridáme maslo s polámanou čokoládou. Miešame, kým sa úplne neroztopí a polevou polejeme cheesecaky. Dozdobíme figami.

Maspoma

Šéfkuchár: Katarína Kaššová | Recept z epizódy: 02. 10. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu