Ingrediencie
- 12 ks:
- na sušienkový základ:
- 100 g kakaových sušienok
- 50 g roztopeného masla
- 2 PL kakaa
- ½ ČL škorice
- na plnku:
- 250 g jemného tvarohu
- 200 g smotanového syra
- 120 g kyslej smotany
- 2 vajcia
- 125 g gaštanového pyré
- 2 PL kakaa
- 100 g práškového cukru
- na čokoládovú polevu:
- 100 ml šľahačkovej smotany
- 120 g horkej čokolády
- 2 PL masla
- 5 fíg
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Gaštanovo-čokoládové mini cheesecaky
Postup: Plech na muffiny vystelieme papierovými košíčkami. V miske zmiešame rozdrvené sušienky s kakaom, maslom, škoricou a rovnomerne ich rozdelíme do košíčkov, kde ich na spodok prstami poriadne utlačíme. Na plnku zmiešame všetky ingrediencie, naplníme ňou košíčky a pečieme pri 130 stupňoch asi 20 minút. Necháme vychladnúť, stuhnúť v chladničke a vyberieme z papierových košíčkov. Na čokoládovú polevu zohrejeme šľahačkovú smotanu a pridáme maslo s polámanou čokoládou. Miešame, kým sa úplne neroztopí a polevou polejeme cheesecaky. Dozdobíme figami.
Šéfkuchár: Katarína Kaššová | Recept z epizódy: 02. 10. 2016
Ingrediencie
- 12 ks:
- na sušienkový základ:
- 100 g kakaových sušienok
- 50 g roztopeného masla
- 2 PL kakaa
- ½ ČL škorice
- na plnku:
- 250 g jemného tvarohu
- 200 g smotanového syra
- 120 g kyslej smotany
- 2 vajcia
- 125 g gaštanového pyré
- 2 PL kakaa
- 100 g práškového cukru
- na čokoládovú polevu:
- 100 ml šľahačkovej smotany
- 120 g horkej čokolády
- 2 PL masla
- 5 fíg
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame