Ingrediencie
- na cesto:
- 100 g tuku,
- 50 g práškového cukru,
- 1 žĺtok,
- 150g hladkej múky,
- štipka prášku do pečiva,
- na plnku:
- 250 g gaštanového pyré,
- 40 g masla,
- 60 g mletých vlašských orechov,
- 2 PL umu,
- 100 g čokolády,
- 30 g tuku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Gaštanové mesiačiky
Všetky suroviny na cesto zmiesime, vyvaľkáme a vykrajujeme mesiačiky. Pečieme pri teplote 200°C asi 5 minút.
Gaštanové pyré vymiešame s maslom, pridáme orechy a rum. Dáme na chvíľu do chladničky, po stuhnutí vyvaľkáme na hrúbku 1cm a vykrajujeme mesiačiky, ktoré ukladáme na linecký korpus. Namáčame do čokoládovej polevy a dozdobíme podľa fantázie.
Šéfkuchár: | Recept z epizódy: 02. 12. 2012
Ingrediencie
- na cesto:
- 100 g tuku,
- 50 g práškového cukru,
- 1 žĺtok,
- 150g hladkej múky,
- štipka prášku do pečiva,
- na plnku:
- 250 g gaštanového pyré,
- 40 g masla,
- 60 g mletých vlašských orechov,
- 2 PL umu,
- 100 g čokolády,
- 30 g tuku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame